Het team

Leon van Leeuwen

Leon is sinds 1989 werkzaam in het keukenvak en sinds 2008 bij Rob Woud Keukens. Deze enthousiaste keukenontwerper gaat door het vuur voor zijn klanten. Door zijn jarenlange ervaring, hij verkoopt al 24 jaar keukens van het toonaangevende merk Alno,  is hij zeer bedreven en creatief in het bedenken van de juiste keukenopstelling voor elke ruimte. Hij gaat graag uitdagingen aan waarbij hij gebruik maakt van zijn inventiviteit en know how. De keuken direct voor de volle 100% juist opleveren is voor hem de maatstaf. Leon is de hele week aanwezig.  

Cindy Blank

Cindy is sinds 2000 werkzaam in het keukenvak en sinds 2015 bij Rob Woud Keukens. Zij heeft zich zeer bekwaam gemaakt in het omzetten van wensen van de klant in een prachtig en goed doordacht keukenontwerp. Door de jarenlange ervaring is Cindy zeer bekwaam in het begeleiden van het hele traject, van ontwerpen tot de oplevering van keuken. Haar kracht zit onder meer in haar heldere en duidelijke communicatie. Cindy werkt op woensdag, vrijdag en zaterdag. Cindy aug. 2015

Vivian Woud

Vivian is sinds 1998 werkzaam bij Rob Woud Keukens. Tijdens haar studie commerciële economie aan de HEAO besloot Vivian zich volledig te wijden aan het bedrijf dat haar vader aan het opzetten was. Vivian streeft bij elk ontwerp naar symmetrie en rust met behoud van praktisch gebruik. Ze is al diverse malen genomineerd als beste keuken designer van Nederland. Haar stijl is vriendelijk, klantgericht en “ no nonsens”, ze houdt niet van verkooppraatjes, hier zal u haar dan ook niet op betrappen. Eerlijk en transparant zijn haar kernwoorden. Vivian  werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Rogier van der Zwaag

Rogier is sinds 1998 werkzaam in het keukenvak. In 2001 behaalde hij zijn titel Bouwkundig ingenieur aan de Haagse Hogeschool. Hij meet de keukens in en u kunt bij hem terecht voor advies op het gebied van inbouwapparatuur, waarvoor hij ook de service regelt. Behalve voor keukens is hij ook de specialist voor badkamers. Met zijn eigen bouwbedrijf voorziet hij  in de vraag van de klant die graag alles geregeld wil hebben, van slopen tot koken. Rogier zorgt ervoor dat de gehele verbouwing in zo kort mogelijk tijdsbestek plaatsvindt  waardoor de klant zo min mogelijk in de rommel hoeft te zitten. Duidelijkheid en daadkracht zijn zijn kernwoorden. Rogier werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Martijn Knuvers

Martijn is sinds 2000 voor ons bedrijf werkzaam als keukenmonteur. Nadat hij een aantal jaren als bouwkundig tekenaar op een architectenbureau had gewerkt  voelde hij dat hij liever in de praktijk en  met zijn handen wilde werken. Het leuke van het vak vindt Martijn dat hij direct resultaat krijgt van zijn inspanningen. Hij begint vaak al om 07.00 uur en is meestal 2 dagen bezig met de montage, als hij vertrekt staat er een prachtige keuken!  Martijn’s  andere grote passie naast zijn gezin is.... koken!

Mark Christiaans

Na zijn studie hout en interieurbouw is Mark zich gaan specialiseren in de montage van keukens. Door zijn achtergrond als interieurbouwer heeft hij veel oog voor afwerking. Hij heeft veel plezier in zijn werk en neemt graag alle tijd om uw keuken er zo mooi mogelijk neer te zetten.

Jeanne Woud

Na haar loopbaan in het onderwijs runt  Jeanne sinds 1998 zeer accuraat de boekhouding. Het is Jeanne’s hobby om alle facturen binnen 8 dagen te betalen om zodoende van de maximale betalingskorting te kunnen profiteren.

Rob Woud

Rob Woud is sinds 1971 werkzaam in de keukeninbouw en -apparatuur. Nadat hij in deze divisie diverse functies heeft bekleed is hij in 1998 gestopt als commercieel directeur inbouw van AEG Nederland. Rob was van mening dat de keukenzaken in Nederland te weinig insprongen op de vraag naar het vervangen van inbouwapparatuur in bestaande keukens. Hij besloot daarom om een eigen bedrijf te beginnen dat gespecialiseerd is in het vervangen van bestaande apparatuur in keukens. Als aankleding werden er ook enkele keukens in de showroom geplaatst. Door de eerlijke en heldere manier van aanbieden werden de keukens snel daarna het belangrijkste product voor het bedrijf. Ook nu is Rob nog vaak in de showroom te vinden om klanten te adviseren bij de aanschaf van nieuwe keuken inbouwapparatuur. Rob heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en is zeer servicegericht. Een van zijn hobby’s is het scherp inkopen van grote partijen inbouwapparatuur. Hierdoor staan er altijd  aantrekkelijk zeer laag geprijsde aanbiedingen in de etalage. Deze apparatuur kan bij aankoop direct worden meegenomen, bezorgd en ingebouwd. In de toekomst zullen Vivian Woud en Rogier van der Zwaag het bedrijf overnemen en zo is het voortbestaan van de zaak ook in de toekomst gewaarborgd! Met andere woorden: u kunt nu en in de toekomst altijd terecht bij Woud Keuken in Haarlem.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:30 tot 17:30
Woensdag: 09:30 tot 17:30
Donderdag: 09:30 tot 17:30
Vrijdag: 09:30 tot 17:00
Zaterdag: 09:30 tot 17:00
Zon- en feestdagen: Gesloten

Onze showroom

U vindt ons op de Delftstraat 50 in Haarlem. Vraagt u ons om een bezoekerspas voor gratis parkeren.

Onze showroom op de kaart